Täyden palvelun sähköliike Lohjalla

Laatu syntyy tekemällä — Sähkö-Sinssi Oy

Sähkö-Sinssi Oy on monipuolisten palvelujen sähköliike, jonka erikoisalaa ovat sähköurakointiin ja kunnossapitoon, turvajärjestelmiin sekä tele- ja antennijärjestelmiin liittyvät työt. Yrityksemme sijaitsee Lohjan Kirkniemessä, josta käsin palvelemme niin yrityksiä, teollisuutta kuin julkista sektoria koko Uudellemaalle sekä Varsinais-Suomeen asti.

Sähköliikkeemme tunnetaan asiakaslähtöisestä ja luotettavasta palvelusta, jossa jokainen työ suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja toteutetaan pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Tehokkaan toimintamallimme ansiosta asiakas saa tarvitsemansa ratkaisut aina joustavana ja kilpailukykyisenä toteutuksena. Laatu syntyy tekemällä, ja me pidämme huolen niin asiakkaistamme kuin tekijöistämme.

Paikallinen sähköliike osana sähkötaloa

Olemme toimineet yksityisenä sähköalan monitoimiyrityksenä jo vuodesta 1971 ja tarjonneet asiakkaillemme räätälöityä kokonaispalvelua sekä sähköurakoinnin, sähköasennusten ja kunnossapidon että turvajärjestelmien sekä tele- ja antennijärjestelmien alueilla. Tällä hetkellä työllistämme noin 40 sähköalan ammattilaista.

Keväällä 2015 sähköliikkeemme siirtyi Telilän Sähkötyö Oy:n omistukseen, minkä myötä sähkötalomme asiakkaat ovat saaneet nauttia yhä kattavammista ja kilpailukykyisemmistä sähköurakoinnin palveluista sekä julkisella, teollisella että yksityisellä sektorilla. Yritystemme yhteenlaskettu osaaminen ulottuukin heikkovirtajärjestelmistä aina 20 kV sähköurakointiin asti.

Tutustu kattaviin sähkötöihimme ja -palveluihimme »

 

Laatu ja arvot

Asiakkaat, työntekijät, laatu ja yhteistyö – nämä neljä luovat yrityksemme arvopohjan, joka ohjaa toimintamme ja palvelujemme jatkuvaa kehitystä.

Lue lisää

 

Media

Sähkö-Sinssi Oy:n graafinen materiaali on median vapaasti käytettävissä ja ladattavissa suoraan sivuiltamme. Media-sivulta löytyy myös sähköinen esitteemme.

Lue lisää

 

Ajankohtaista

Päivitämme sivuillemme ajankohtaista tietoa sekä sähköliikkeemme toimintaan, työkohteisiimme että sähköalan ajankohtaisiin aiheisiin liittyen.

 

Referenssit

Olemme toteuttaneet lukuisia julkisten kiinteistöjen sekä yritys- ja teollisuusrakennusten sähköurakointeja, turvajärjestelmiä, tele- ja antennijärjestelmiä sekä muita sähkötöitä.

Lue lisää

Monipuolista sähköurakointia

Toteutamme sähköurakointia sekä tele-, antenni- ja turvajärjestelmiä laajasti erilaisiin kohteisiin. Palveluihimme kuuluvat sekä perinteiset sähköasennustyöt että esimerkiksi vaativatkin teollisuus-, sairaala- ja liikerakennusten sähkötyöt.

Ylläpidämme ja laajennamme jatkuvasti ammattitaitoamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme yhä kattavammin. Sähköliikkeellämme on muun muassa teleasennusoikeudet puhelin-, antenni-, paloilmoitin- ja videovalvontajärjestelmiin sekä kulunvalvonta- ja rikosilmoitusjärjestelmiin. Sertifikaattimme löytyvät Laatu ja arvot -sivulta »

Sähkö-Sinssi Oy on Sinun sähköliikkeesi – ota yhteyttä!

Sähkö-Sinssi Oy:n kokeneet ammattilaiset palvelevat Lohjalta koko Uudenmaan alueelle ja aina Varsinais-Suomeen asti. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla tai oheisella lomakkeella, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!