Turvajärjestelmät vaativiinkin kohteisiin

Paloilmoitin-, kamera- ja muut turvajärjestelmät asennettuina Lohjalta Uudellemaalle

Sähkö-Sinssi Oy:n kattaviin palveluihin kuuluvat myös erilaiset hälytys- ja turvajärjestelmät. Toimitamme ja asennamme muun muassa paloilmoitinjärjestelmiä, murtohälytysjärjestelmiä ja kamerajärjestelmiä sekä yritys- ja teollisuuskohteisiin että julkisen sektorin tarpeisiin. Toimialueemme ulottuu Lohjalta koko Uudenmaan alueelle – tarvittaessa myös esimerkiksi Varsinais-Suomeen.

Turvajärjestelmä suojaa sekä henkilöitä että omaisuutta

Turvajärjestelmien tehtävänä on palvella käyttäjäänsä omaisuuden ja/tai henkilöstön turvaamiseksi antamalla hälytys poikkeustilanteissa. Yritys- ja julkisten tilojen yleisimpiä turvallisuusjärjestelmiä ovat paloilmoitin-, kamera- ja murtohälytysjärjestelmät.

Asennamme esimerkiksi seuraavia turvajärjestelmiä:

  • Paloilmoitinjärjestelmät
  • Kamerajärjestelmät
  • Murtohälytysjärjestelmät
  • Kulunvalvontajärjestelmät
  • Turvavalaistusjärjestelmät
  • Merkinantojärjestelmät
Onko yrityksesi, tehtaasi tai muun tilasi turvajärjestelmä kunnossa? Tutustu Sähkö-Sinssi Oy:n palveluihin!
Sähköurakointia asennuksista hälytys- ja turvajärjestelmiin alan asiantuntijoilta – tutustu Sähkö-Sinssi Oy:n palveluihin!

Viranomaismääräysten mukaiset turvajärjestelmät

Kaikkien turvajärjestelmien suunnittelua ja asennuksia säätelevät varsin laajat viranomaismääräykset. Sähkö-Sinssi Oy:n henkilökunta tuntee alan määräykset ja säädökset ja suunnittelee ja toteuttaa turvajärjestelmät tarkasti niiden mukaisesti. Kun asennustyöt valmistuvat, testaamme ja dokumentoimme turvajärjestelmät huolellisesti niiden toimivuuden varmistamiseksi. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme turvajärjestelmien huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Paloilmoitinjärjestelmät tarkastaa TUKESin hyväksymä tarkastuslaitos.

Luotettavat turvajärjestelmät tarpeisiisi – ota yhteyttä!

Suunnittelemme ja toteutamme turvajärjestelmiä pääasiassa Lohjan ja muun Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä, niin keskustellaan kiinteistönne turvaamismahdollisuuksista ja sopivista turvajärjestelmistä!