Luotettavat palo- ja turvajärjestelmät yrityksille

Yritys on omistajansa ja yrityksessä työskentelevien elinkeino. Välillisesti yritys voi työllistää myös esimerkiksi tavarantoimittajia, alihankkijoita, siivoajia ja niin edelleen. Palo- ja turvajärjestelmät eli hälytysjärjestelmät auttavat turvaamaan kiinteistösi irtaimistoineen, estämään mittavia vahinkoja, suojaamaan henkilöstöäsi ja ylipäätään suojaamaan elinkeinosi. Sähkö-Sinssi Oy myy ja asentaa laadukkaat, luotettavat ja helppokäyttöiset palo- ja muut turvajärjestelmät Lohjan ja Uudenmaan seudulla. Asiakkainamme on kaiken kokoisia yrityksiä sekä julkisen sekotrin toimijoita, ja voimmekin asentaa palo- ja turvajärjestelmät aina pienistä liiketiloista vaikkapa suuryritysten tehdaskiinteistöihin asti. Ota yhteyttä niin katsotaan, minkälaiset hälytysjärjestelmät sopivat juuri sinun tai edustamasi yrityksen kiinteistöön.

Sähkö-Sinssi Oy myy ja asentaa seuraavat hälytysjärjestelmät:

 • paloilmoittimet
 • valvontakamerat
 • murtohälyttimet
 • kulunvalvontalaitteet
 • turva- ja poistumistievalaistuksen

Kaikki asentamamme palo- ja turvajärjestelmät räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja kohteen mukaisiksi. Voimme asentaa yksittäisiä järjestelmiä taikka tarjota kaikenkattavan kokonaisratkaisun; asennamme tai uusimme tarpeen mukaan vaikka koko kiinteistön hälytysjärjestelmät. Järjestelmien hallinta on helppoa, ja tarjoamme aina käyttöönopastuksen uusiin järjestelmiin. Myös ongelmatilanteissa pystymme neuvomaan asiakkaitamme ja luonnollisesti saat meiltä myös kaikkien järjestelmien huolto- ja korjauspalvelut.

Onko yrityksesi, tehtaasi tai muun tilasi turvajärjestelmä kunnossa? Tutustu Sähkö-Sinssi Oy:n palveluihin!
Sähköurakointia asennuksista hälytys- ja turvajärjestelmiin alan asiantuntijoilta – tutustu Sähkö-Sinssi Oy:n palveluihin!

Mikä turvajärjestelmä sopii juuri sinun kohteeseesi?

Konsultoimme mielellämme yritystäsi tai edustamaasi tahoa siitä, minkälainen hälytysjärjestelmä kiinteistöön sopii ja mitä muut järjestelmät olisivat tarkoituksenmukaisia yritykselle. Kaikki yritykset eivät esimerkiksi tarvitse kulunvalvontaa, mutta paloilmoitinjärjestelmä tai murtohälyttimet ovat joka kiinteistöön ehdottomia.  Asennamme palo- ja turvajärjestelmät esimerkiksi seuraaviin kohteisiin:

 • liiketilat
 • toimistotilat
 • tuotantotilat
 • koulut
 • sairaalat
 • muut julkiset tilat

Kysy meiltä tarjous hälytysjärjestelmistä, niin annamme sinulle järkevän hintaisen ratkaisuehdotuksen.

Osta mielenrauhaa

Palo- ja turvajärjestelmät ovat erittäin järkevä investointi jokaiselle yritykselle. Ennakoimalla pystyt välttymään suuremmilta vahingoilta, olipa uhkana sitten murto taikka tulipalo. Turvajärjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin ei pelkästään taloudellista näkökulmasta, vaan myös yrittäjän mielenrauhan kannalta. Tarjoamamme palo- ja turvajärjestelmät sopivat kaikenkokoisiin yrityksiin, ja pystymme tarjoamaan ratkaisut suurillekin toimijoille.

Turvaa tiloihin – pyydä tarjous palo- ja turvajärjestelmistä

Kun harkitset liiketilaasi hälytysjärjestelmän asentamista tai jo olemassa olevan järjestelmän kokonaisvaltaista uusimista, käänny Sähkö-Sinssi Oy:n puoleen. Me myymme ja asennamme monipuoliset palo- ja turvallisuusjärjestelmät Lohjan ja Uudenmaan seudun yrityksille ja julkisille toimijoille. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voisimme turvata kiinteistösi mahdollisimman kattavasti!