Tele- ja antenniasennus – laadukkaat tele- ja antennijärjestelmät kiinteistöihin

ATK-, äänentoisto-, kulunvalvonta sekä muut järjestelmät Lohjalta ympäri Uudenmaan

Sähkö-Sinssi Oy toteuttaa kiinteistöjen tele- ja antennijärjestelmät kokonaisvaltaisesti: palvelumme sisältää niin suunnittelun, laitehankinnan, antenniasennus- ja muut asennustyöt kuin vaaditut mittaukset ja toimintakokeet. Lisäksi tarjoamme järjestelmien huolto- ja kunnossapitopalveluja. Toimimme pääasiassa Lohjan seudulla ja Uudellamaalla, mutta kutsuttaessa toki kauempanakin.

Heikkovirtajärjestelmät ovat saaneet nykyisessä rakentamisessa yhä mittavamman roolin. Erilaisten tele- ja antennijärjestelmät sekä turvajärjestelmät muodostavat jopa puolet rakennuksen kokonaissähköistyksestä. Sähkö-Sinssi Oy onkin tällöin erinomainen valinta kiinteistön sähköurakointiin: monipuolinen sähköurakointimme kattaa sekä sähköistykset ja sähköasennukset että turva-, tele- ja antennijärjestelmät – kattavia huoltopalvelujamme unohtamatta.

Tele- ja antennijärjestelmät kokonaispalveluna

Tele- ja antennijärjestelmien suunnitteluun ja toteuttamiseen tulee kiinnittää erityisen suurta huomiota, sillä järjestelmien kautta koko kiinteistön informaatio on saatavissa todelliseen hallintaan ja ohjaukseen.

Projektin aloitusvaiheessa kartoitamme tarkkaan asiakkaamme tarpeet sekä kiinteistön asettamat vaatimukset, jotka toimivat järjestelmäsuunnitelmien pohjana. Samalla varmistamme, että laitteisto sopii toimivuudeltaan juuri asiakkaan kohteeseen ja laite tarjoaa käyttäjälleen todellista lisäarvoa.

Suunnitelmien perusteella valitsemme järjestelmään sopivat laitteet ja toteutamme työsuunnittelun kyseisen laitetoimittajan laitteiden vaatimalla tavalla. Käytämme tele- ja antennijärjestelmissä vain hyväksi havaittujen laitevalmistajien laitteita.

Antenniasennus sekä muut järjestelmiin liittyvät asennustyöt onnistuvat työntekijöiltämme tarkkana ammattilaistyönä. Laitteistojen asentamisen jälkeen teemme vaadittavat mittaukset ja toimintakokeet, joista laadimme pöytäkirjat. Lopuksi teemme mittaustulosten ja testausten perusteella tarvittavat hienosäädöt järjestelmien toimintoihin.

Tele-, antenni- ja muut heikkovirtajärjestelmät Lohjalta ympäri Uudenmaan – tutustu Sähkö-Sinssi Oy:n palveluihin!
Tele- ja antenniasennus sekä muut sähköalan palvelut kokonaisvaltaisesti – ota yhteyttä Sähkö-Sinssiin!

Asennettavat antenni- ja telejärjestelmät

Asennamme pääasiassa seuraavia tele- ja antennijärjestelmiä:

  • Antennijärjestelmät
  • ATK-järjestelmät
  • Puhelinsisäjohtoverkot
  • Merkinantojärjestelmät
  • Turvavalaistusjärjestelmät
  • Ovipuhelinjärjestelmät
  • Äänentoistojärjestelmät
  • Kulunvalvontajärjestelmät

Tele- ja antennijärjestelmien lisäksi asennamme mm. valvonta- ja muita turvajärjestelmiä »

Erityisosaamisena kuituhitsaus

Palveluihimme kuuluvat myös sekä uudisrakennus- että saneerauskohteiden valokuituhitsaus. Käytämme kuituhitsauksessa korkealaatuisia hitsauslaitteita, joilla kuituhitsaus sujuu mittatarkasti ja tehokkaasti. Valokuituhitsauksen lisäksi valmistamme tilauksesta määrämittaisia kuitukaapeleita valmiiksi hitsattuina ja mitattuina.

ATK-järjestelmät, antenniasennus, kuituhitsaus – kysy lisää palveluistamme!

Sähkö-Sinssi Oy suunnittelee, toimittaa ja asentaa tele- ja antennijärjestelmiä Lohjan ja koko Uudenmaan alueella – tarvittaessa toki kauempanakin. Olipa kohteena liiketila, julkinen kiinteistö tai teollisuushalli, ammattilaisemme toteuttavat räätälöidyn järjestelmäkokonaisuuden vaativiinkin tarpeisiin.