Sähköurakointi laadukkaasti ammattilaisten kanssa

Kokonaisvaltaiset sähköurakoinnit Lohjalta Uudellemaalle

Sähkö-Sinssi Oy tarjoaa monipuolista sähköurakointia yrityksille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille. Ammattitaitomme turvin pystymme tarjoamaan laadukasta ja luotettavaa sähköurakointia useille eri toimialoille. Olemme kotimainen perheyritys, ja olemme erikoistuneet muun muassa rakennusalalle, teollisuusyrityksille, sairaaloille, kaupoille sekä julkiselle sektorille toteutettaviin sähköurakointiprojekteihin, joista meillä on useiden vuosien ja lukuisten työkohteiden kokemus. Meiltä onnistuvat siis vaativat ja laajatkin urakat monille eri aloille. Keskeinen sijaintimme Lohjalla sekä kattava varastomme mahdollistavat asiakkaiden ripeän ja tehokkaan palvelemisen koko Uudenmaan alueella.

Palvelumme kattavasti eri kohteisiin

Yksi vahvuuksistamme on valmiutemme tarjota laadukasta ja asiantuntevaa sähköurakointia useille eri aloille. Laaja ammattitaitomme ja kokemuksemme mahdollistaa palvelut monipuolisesti. Palveluvalikoimaamme kuuluukin:

  • sähköurakointi rakennusliikkeille
  • sähköurakointi julkiselle sektorille
  • sähköurakointi sairaanhoitopiireille
  • sähköurakointi taloyhtiöille
  • sähköurakointi teollisuudelle

Vuosien kokemuksen, koulutetun henkilökunnan sekä useiden toteutettujen työkohteiden tuoman tietotaidon avulla voimme tarjota kaikille asiakkaillemme ammattitaitoista palvelua. Vakiintunut, pitkäaikainen asiakaskuntamme on merkkinä hyvästä laadusta sekä moitteettomasta työnjäljestä.

sähköurakointi uusimaa sähkö-sinssi
sähköurakointi kokemuksella

Sähköurakat yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme yksilöllisiä sähköalan ratkaisuja, jotka on suunniteltu ja toteutettu asiakkaan tarpeiden ja kohteen asettamien vaatimusten mukaisesti. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme, laadukkaat työmenetelmät ja -välineet sekä luotettava ja joustava toimintamallimme luovat yhdessä kilpailukykyisen palvelukokonaisuuden, joka toimii saumattomasti vaativissakin sähköurakointikohteissa. Kun sähköasennukset, tehdään kerralla oikein, tulos palvelee käyttäjäänsä pitkään.

Pätevä henkilökunta kaikkeen sähköurakointiin

Laadukkaasti toteutetun palvelun takana on tietysti osaava ja työhönsä pätevöitynyt henkilökunta. Meillä työskentelevät sähköasentajat ovat kaikki sähköalan ammattilaisia, joilla on kokemusta monipuolisesti erilaisista sähkötöistä aina suunnittelusta asennukseen ja huolloista korjaustöihin. Varmenteena henkilökuntamme osaamisesta toimivat suoritetut pätevyydet; kaikki asentajamme omaavat työturvallisuuskortin sekä sähkötyöturvallisuuskortin. Osalla asentajistamme on myös tulityökortti sekä ensiapukortti. Luotettavan & ammattitaitoisen henkilökunnan avulla urakointi sujuu kanssamme aina turvallisesti, tehokkaasti ja määräysten mukaisesti. Työskentelyssämme meille on tärkeää paitsi loppukäyttäjien, myös henkilökuntamme turvallisuus. Toimintamme laadusta & arvoista voit lukea lisää täältä.

Laatusuunnitelma on sähköurakointimme perusta

Sähköurakointi on kokonaisvaltainen sähkötyöprojekti, joka sisältää kaikki ne turvalliseen sähköistykseen tarvittavat palvelut, joita asiakas tarvitsee. Kaikkiin sähköasennus- ja muihin työkohteisiimme liittyy olennaisena osana huolellinen työ- ja materiaalisuunnittelu sekä työnaikainen johtaminen. Räätälöidyn suunnittelun ja ohjauksen avulla pyrimme mahdollisimman hyvään laadulliseen lopputulokseen niin teknisesti kuin taloudellisestikin.

Suuremmissa työkohteissa laadimme työmaakohtaisen laatusuunnitelman, joka ohjaa ja varmistaa sähköasennusten ja koko sähköurakoinnin toteuttamisen laadukkaasti, turvallisesti ja sovitusti.

Minkälaista sähköurakointia tarvitset? Ota yhteyttä!

Sähkö-Sinssi Oy tekee sähköurakointia Lohjalta koko Länsi-Uudenmaan alueelle. Arvojamme ovat laatu, luotettavuus ja turvallisuus – näitä arvoja koko henkilökuntamme seuraa kaikissa projekteissamme. Voimme toteuttaa laajojakin sähköurakointeja aina 20V asti. Toiminta-alueemme ulottuu Lohjan Kirkniemestä ympäri Uudenmaan sekä tarvittaessa kauemmaskin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!