Sähköurakointi Uusimaa - sähkötyöt kokonaispalveluna

Sähköurakointi, sähköasennukset ja sähköistykset Lohjalta Uudellemaalle

Liiketoimintamme ytimessä ovat sähköurakoinnin monipuoliset ja asiantuntevat palvelut. Teemme sähköasennuksia ja muita sähkötöitä pääasiassa teollisuuden, liike-elämän, sairaanhoidon, kaupan sekä julkisen rakentamisen kohteisiin. Keskeinen sijaintimme Lohjalla mahdollistaa ripeän ja tehokkaan palvelun koko Uudenmaan alueella, aina Varsinais-Suomeen asti.

Sähköliikkeemme tarjoaa asiakkaille suuria kokonaisuuksia alan ammattilaisilta. Ammattitaitoiset ja koulutetut asentajat takaavat viimeistellyn lopputuloksen. Palvelumme on joustavaa ja henkilökohtaista.

Työmme perustuu laatusuunnitelmaan

Huolellinen työ- ja materiaalisuunnittelu sekä työnaikainen työnjohto on olennainen osa joka ikistä sähköurakointi- ja sähköasennuskohdettamme. Räätälöidyn suunnittelun ja työnohjauksen avulla saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä laadullisesti, teknisesti että taloudellisesti.

Suuremmissa työkohteissa laadimme työmaakohtaisen laatusuunnitelman, joka ohjaa työtämme ja varmistaa, että yksittäiset asennukset ja koko urakka toteutuvat laadukkaasti, turvallisesti ja sovitusti. Suuremmissa kohteissa käytämme myös ulkopuolista ja puolueetonta varmennustarkastajaa, joka todentaa sähköasennusten määräystenmukaisuuden.

Sähkö-Sinssi Oy – sähköurakointi Uudenmaan alueella alan asiantuntijoilta aina sähköasennuksista hälytys- ja turvajärjestelmiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää »

sähköurakointi uusimaa sähkö-sinssi
sähköurakointi kokemuksella

Laadukas sähköurakointi kestää käyttöä ja aikaa

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme yksilöllisiä sähköalan ratkaisuja, jotka on suunniteltu ja toteutettu asiakkaan tarpeiden ja kohteen asettamien vaatimusten mukaisesti. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme, laadukkaat työmenetelmät ja työvälineet sekä luotettava ja joustava toimintamallimme luovat yhdessä kilpailukykyisen palvelukokonaisuuden, joka toimii saumattomasti vaativissakin sähköurakointi- ja sähköasennuskohteissa. Kun sähköurakointi tehdään kerralla oikein, palvelee tulos käyttäjäänsä pitkään.

Saat meiltä sähköurakoinnin ja -asennuksien lisäksi myös kaikki sähkötöihin liittyvät suunnittelupalvelut.

Sähköurakointi kattavasti eri kohteisiin

Pääsääntöisiä kohteitamme ovat:

  • Teollisuusrakennukset
  • Liike- ja toimistorakennukset
  • Julkiset rakennukset
  • Sairaalat
  • Muuntamot ja muut erikoistilat
  • Asuinkerrostalot

Tutustu toteuttamiimme sähköasennus- ja sähköurakointikohteisin »

Sähköasennukset ja sähköurakointi – pyydä tarjous!

Sähkö-Sinssi Oy tekee perinteisiä sähköasennuksia sekä laajoja sähköurakointeja aina 20 kV sähköasennuksiin asti. Lohja ja Uusimaa ovat toiminta-alueemme ytimessä, tarvittaessa teemme töitä toki myös Uudenmaan ulkopuolella. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin keskustellaan lisää tarpeistanne!