Sähköasennus- ja muut sähkötyöt kokonaispalveluna

Sähköistykset, sähköasennukset ja sähköurakoinnit Lohjalta Uudellemaalle

Suurin osa Sähkö-Sinssi Oy:n liiketoiminnasta muodostuu sähköurakoinnin monipuolisista palveluista. Teemme sähköasennus- ja muita sähkötöitä pääasiassa teollisuuden, liike-elämän, sairaalan sekä kaupan ja julkisen rakentamisen kohteisiin. Keskeinen sijaintimme Lohjalla mahdollistaa asiakkaiden ripeän ja tehokkaan palvelemisen koko Uudenmaan alueella ja aina Varsinais-Suomeen asti.

Laatusuunnitelma on sähköurakointimme perusta

Kaikkiin sähköasennus- ja muihin työkohteisiimme liittyy olennaisena osana huolellinen työ- ja materiaalisuunnittelu sekä työnaikainen johtaminen. Räätälöidyn suunnittelun ja ohjauksen avulla pyrimme mahdollisimman hyvään laadulliseen lopputulokseen niin teknisesti kuin taloudellisestikin.

Suuremmissa työkohteissa laadimme työmaakohtaisen laatusuunnitelman, joka ohjaa ja varmistaa sähköasennusten ja koko sähköurakoinnin toteuttamisen laadukkaasti, turvallisesti ja sovitusti. Käytämme suuremmissa kohteissa myös ulkopuolista varmennustarkastajaa, joka todentaa sähköasennusten määräystenmukaisuuden.

Sähköurakointia asennuksista hälytys- ja turvajärjestelmiin alan asiantuntijoilta – tutustu Sähkö-Sinssi Oy:n palveluihin!
Korkealaatuisia sähköasennus- ja sähköurakoinnin ratkaisuja Lohjalta Uudellemaalle

Oikein tehty sähköasennus kestää käyttöä ja aikaa

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme yksilöllisiä sähköalan ratkaisuja, jotka on suunniteltu ja toteutettu asiakkaan tarpeiden ja kohteen asettamien vaatimusten mukaisesti. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme, laadukkaat työmenetelmät ja -välineet sekä luotettava ja joustava toimintamallimme luovat yhdessä kilpailukykyisen palvelukokonaisuuden, joka toimii saumattomasti vaativissakin sähköasennus- ja sähköurakointikohteissa. Kun sähköasennukset tehdään kerralla oikein, tulos palvelee käyttäjäänsä pitkään.

 

Sähköasennukset kattavasti eri kohteisiin

Pääsääntöisiä kohteitamme ovat:

  • Teollisuusrakennukset
  • Liike- ja toimistorakennukset
  • Julkiset rakennukset
  • Sairaalat
  • Muuntamot ja muut erikoistilat
  • Asuinkerrostalot

Tutustu toteuttamiimme sähköasennus- ja sähköurakointikohteisin »

Sähköasennuksista sähköurakointiin – pyydä tarjous!

Sähkö-Sinssi Oy tekee perinteisiä sähköasennuksia sekä laajoja sähköurakointeja aina 20 kV sähköasennuksiin asti. Toiminta-alueemme ulottuu Lohjan Kirkniemestä ympäri Uudenmaan sekä tarvittaessa kauemmaskin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeistanne!