Kunnossapito- ja huoltotyöt luotettavasti

Huolto, korjaus sekä kunnossapitosopimukset Lohjalla ja koko Länsi-Uudellamaalla

Huolto-, kunnossapito- sekä korjauspalvelut täydentävät Sähkö-Sinssi Oy:n laajaa palvelukattausta. Tarjoamme huolto- ja -kunnossapitopalveluja sekä julkisen sektorin että yritys- ja teollisuusalojen asiakkaillemme Lohjan ja Uudenmaan alueella.

Huolto ja korjaus

Huolto on olennainen osa kiinteistön sähköjärjestelmien turvallista ja tehokasta toimintaa. Tuotamme monipuolisia huoltopalveluja ja huollamme kaikkia asentamiamme sähköjärjestelmiä, turvajärjestelmiä sekä tele- ja antennijärjestelmiä. Lisäksi hoidamme esimerkiksi sähkölaitteistojen mittaukset ja testaukset. Käytössämme ovat myös kaapelitutkat.

Korjausta teemme pääasiassa vikailmoitusten perusteella, jolloin kyseessä on akuutti korjaustarve.

Sähkö-Sinssi Oy tarjoaa kattavia huoltopalveluja eri sähköjärjestelmiin ja -laitteistoihin Uudellamaalla. Lue lisää!
Sähköjärjestelmien ja sähkölaitteiden kunnossapitoa Uudellamaalla – ota yhteyttä Sähkö-Sinssi Oy:n ammattilaisiin!

Huolto- ja -kunnossapitosopimukset

Palveluihimme kuuluvat myös sopimuskohtaiset huolto- ja kunnossapitopalvelut, jotka ylläpitävät kiinteistön sähköistyksen ja järjestelmien toimivuutta. Teemme huolto-ja kunnossapitosopimuksia erityisesti sähkö-, turva- ja paloilmoitinjärjestelmille. Paloilmoitinjärjestelmien huoltoa tarjoamme sopimuskohtaisesti useissa kiinteistöissä Uudenmaan alueella.

Kysy lisää kunnossapito- ja muista palveluistamme!

Sähkö-Sinssi Oy toteuttaa huolto-, korjaus- ja -kunnossapitopalveluja pääasiassa Lohjan ja Uudenmaan alueella, mutta tarpeen mukaan myös kauempana. Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä laadukkaat työvälineet takaavat palvelujen korkean laadun haastavissakin tarpeissa. Kysy lisää palveluistamme oheisella lomakkeella tai soita suoraan huoltopuhelimeemme.

Huoltopuhelimemme palvelee arkisin 7–16 välisenä aikana numerossa 0440 332 445.