Sähkötyöt laadukkaasti ja kustannustehokkaasti

Monipuoliset sähköpalvelut Lohjalla ja Uudellamaalla

Sähkö-Sinssi Oy on täyden palvelun sähköurakointiliike, jonka laajaan toimintaan kuuluvat niin sähköasennukset, sähköurakoinnit, turvajärjestelmät, tele- ja antennijärjestelmät, sähköhuolto- ja kunnossapitopalvelut kuin muut sähkötyöt. Palvelemme yrityksiä, teollisuutta sekä julkista sektoria Lohjalta käsin koko Uudenmaan alueella.

Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja kokonaisvaltaisesti sähköön liittyvissä asioissa. Vastaamme kaikissa työkohteissamme huolellisesta työ- ja materiaalisuunnittelusta ja työnaikaisesta johtamisesta, ja lopuksi testaamme toteuttamiemme asennusten ja järjestelmien tehokkaan ja turvallisen toimivuuden.

Sähköurakointi

Toteutamme perinteiset sähköurakoinnit ja sähkötyöt sekä laajat ja vaativatkin sähköurakoinnin kokonaisuudet asiakkaidemme
tarpeisiin räätälöityinä.

Turvajärjestelmät

Suunnittelemme ja toteutamme korkealaatuiset, viranomaismääräysten mukaiset murtohälytysjärjestelmät, paloilmoitinjärjestelmät sekä muut turva- ja kulunvalvontajärjestelmät kiinteistöihin.

 

Tele- ja antennijärjestelmät

Toteutamme myös monipuoliset ATK-, merkinanto-, ovipuhelin-, äänentoisto- sekä muut tele- ja antennijärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Kunnossapito

Pidämme huolen asiakkaistamme myös urakan jälkeen: huolto-, kunnossapito- ja korjauspalvelumme ylläpitävät sähköjärjestelmien toimintaa.

Teetä sähkötyöt luotetulla sähköurakoitsijalla

Sähkö-Sinssi Oy tunnetaan Lohjan ja Uudenmaan seudulla luotettavana sähköurakoitsijana, jonka toiminta perustuu aina asiakkaan tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja räätälöidysti projektin alusta loppuun asti, jotta toteuttamamme sähkötyöt vastaavat asiakkaan odotuksia niin laadultaan kuin ominaisuuksiltaan. Tartumme mielellämme haasteisiin ja toteutamme vaativatkin urakointikohteet tinkimättömällä ammattitaidolla. Ehdota meille omaa kohdettasi oheisella lomakkeella!